Началото беше в далечната 2003 г. в сърцето на София на ул. „Солунска“, когато проф. Иван Гаврилов, с много труд и любов към професията си, започна изграждането на сериозен екип от специалисти, обединени около целта да предоставят качествена диагностика, професионални медицински услуги, лично отношение и отговорност към здравето на пациентите. Още тогава знаехме, че тази клиника ще бъде нещо повече от амбулатория. Създадохме място на надежда и доверие, в което лекар и пациент застават заедно срещу болестта. Подкрепяме близките, популяризираме проблема, изграждаме навици за грижа и отговорност към здравето и начина на живот.

За известно време променихме локацията на ул. „Манастирска“, докато през 2012 г. намерихме нашия окончателен дом на ул. „Преславска планина“ №2.

През всичките тези години продължихме да се водим от убеждението, че освен най-съвременно лечение, нашите пациенти заслужават цялостна грижа и интегративен подход, който съчетава модерни технологии, правилен терапевтичен подход, емпатия и опит, с които ще помогнем на нашите пациенти да се преборят дори с най-тежката диагноза и да се радват на добро качество на живот.

При нас всеки може да получи интегрирано лечение или консултация, без да прекрачва прага на болница. Авторитетът и голямото сърце на проф. Гаврилов превърна нас във Ваши приятели, а Вас – в наше семейство, което обгрижваме с голяма отдаденост и любов. Символът на амбулатория „Д-р Гаврилови онкоконсулт“ е бялата лястовица, защото ние вярваме с надежда, че няма невъзможни битки, когато сме заедно.

Нашите ценности

Екипът на „Д-р Гаврилови Онкоконсулт“, независимо от нивото на заеманата длъжност или роля, въплъщава тези ценности в ежедневната си работа:

  • Прирагаме най-модерните методи за диагностика и лечение, и стимулираме непрекъснатите иновации, за да подобрим живота на пациентите.
  • Стремим се да бъдем най-добрите в нашата област, като работим за постигане на изключително качество и ниво на експертиза във всичко, което правим.
  • Ние работим по приобщаващ начин, като обединяваме различни експертни познания, партньори и ресурси, за да постигнем възможно най-добрите резултати.
  • Отнасяме се със състрадание, уважение и почтеност към всички пациенти и техните семейства, персонал и партньори.
  • Никога няма да спрем да търсим начини да подобрим живота на хората, засегнати от рак. Това е наша мисия и неразделна част от начина ни на работа. Това е начинът на „Д-р Гаврилови Онкоконсулт“.

 

Нашият екип

Екипът ни от хирурзи, мамолози, онколози, цитолог и експертен персонал работи заедно, за да отговори на всички потребности на нашите пациенти и да предостави висококачествена медицинска услуга и комплексна грижа за тях и техните семейства.

Проф. д-р Иван Гаврилов
Гръден хирург, мамолог, онколог
Д-р Ива Гаврилова, дм
Хирург онколог
Д-р Татяна  Кирова
Диагностик
М.с. Бистра Павлова
Медицинска сестра
Донка Балчева
Цитолог