Д-р Ива Гаврилова, bTV

Нови методи за диагностика и контрол на рака на кожата – Малигнен меланом

Защо говорим за революция в диагностиката, контрола и лечението на малигнен меланом имах честта за разкажа за предаването „Светът на здравето“, bTV, в компанията на двама от водещите световни специалисти в областта:

✅ проф. д-р Майкъл Вайхентал от Клиниката по дерматология, венерология и алергология на Университетската болница Шлезвиг-Холщайн (UNIVERSITÄTSKLINIKUM Schleswig-Holstein) в гр. Кил, Германия и изпълнителен директор на Европейския меланомен регистър ЕUMelaReg (към който се присъедини и България);

✅ проф. Якоб Шехтер – водещ онколог в Sheba Medical Center, Израел и един от световните лидери в областта на онкологията, който стои в основата на многобройни клинични изследвания, свързани с разработването на иновативна имунотерапия – бъдещето на лечението на меланом.

Видеото бе заснето по време на Втория национален конгрес по дермато-онкология, организиран от Българската асоциация по дермато-онкология (БАДО) и бе излъчено в предаването на д-р Неделя Щонова на 19.02.2023 г. по bTV. Благодаря за тази възможност и вярвам, че сме били в помощ на всички здрави хора, както и на пациентите с меланом.

Къде да ни намерите
Данни за контакт
Д-р Гаврилови онкоконсулт
От Пон До Четв: 15:30 – 19:30
Може да си запишете час за преглед на посочените телефони в рамките на работното време на кабинетите
Изпратете ни имейл