`

За нас

За нас

Началото беше в далечната 2003 г. в сърцето на София на ул. „Солунска“, когато проф. Иван Гаврилов, с много труд и любов към професията си, започна изграждането на сериозен екип от специалисти, обединени около целта да предоставят качествена диагностика, професионални медицински услуги, лично отношение и отговорност към здравето на пациентите. Още тогава знаехме, че тази клиника ще бъде нещо повече от амбулатория. Създадохме място на надежда и доверие, в което лекар и пациент застават заедно срещу болестта. Подкрепяме близките, популяризираме проблема, изграждаме навици за грижа и отговорност към здравето и начина на живот.

За известно време променихме локацията на ул. „Манастирска“, докато през 2012 г. намерихме нашия окончателен дом на ул. „Преславска планина“ №2.

През всичките тези години продължихме да се водим от убеждението, че освен най-съвременно лечение, нашите пациенти заслужават цялостна грижа и интегративен подход, който съчетава модерни технологии, правилен терапевтичен подход, емпатия и опит, с които ще помогнем на нашите пациенти да се преборят дори с най-тежката диагноза и да се радват на добро качество на живот.

Нашите ценности

Екипът на „Д-р Гаврилови Онкоконсулт“, независимо от нивото на заеманата длъжност или роля, въплъщава тези ценности в ежедневната си работа:

  • Прирагаме най-модерните методи за диагностика и лечение, и стимулираме непрекъснатите иновации, за да подобрим живота на пациентите.
  • Стремим се да бъдем най-добрите в нашата област, като работим за постигане на изключително качество и ниво на експертиза във всичко, което правим.
  • Ние работим по приобщаващ начин, като обединяваме различни експертни познания, партньори и ресурси, за да постигнем възможно най-добрите резултати.
  • Отнасяме се със състрадание, уважение и почтеност към всички пациенти и техните семейства, персонал и партньори.
  • Никога няма да спрем да търсим начини да подобрим живота на хората, засегнати от рак. Това е наша мисия и неразделна част от начина ни на работа. Това е начинът на „Д-р Гаврилови Онкоконсулт“.

 

Данни за контакт
Д-р Гаврилови онкоконсулт
От Пон До Четв: 15:30 – 19:30
Може да си запишете час за преглед на посочените телефони в рамките на работното време на кабинетите
Изпратете ни имейл